World Cup 2014: miten peliä pelattiin Japani - Kreikka

Natalissa 19. kesäkuuta tapahtui toinen otteluWorld Cup ryhmä C joukkuetta Japanissa ja Kreikka täytti toisella kierroksella. Molemmat joukkueet hävisi aukkoon kisoissa Brasiliassa, joten ottelun toisen kierroksen oli erittäin tärkeää, että jokainen joukkue.

Peli alkoi hiljaa. Jopa japanilaiset eivätkä kreikkalaiset aikovat välittömästi tukahduttaa vastustajan. Tämä vaikutelma syntyi katsojan jälkeen ottelun ensimmäisten minuuttien jälkeen. Jos nopean pallon valmennusinstituutti oli valmis, niin molemmat joukkueet eivät selvästikään onnistuneet täyttämään sitä. Verrattuna muihin päivän otteluihin tämä peli oli tylsää. Vaarallisia hetkiä oli vähän.

Ensimmäisen puoliskon sankari oli erotuomari, joka poistettiinpäättyi Kreikan maajoukkueen Katsouranis 45 minuutin kapteeni kahdelle keltaiselle kortille. Vaarallisia hetkiä, voit muistaa Hondan vaikutuksen vapaapotkulla, mutta kreikkalaisten maalivahti oli paikallaan ja heittäytyi japanilaisen pallon lävitse.

Ottelun aikana joukkueen jäi nolla pistemäärä, joka ei voinut miellyttää mitään joukkue.

Toisella puoliskolla on vaarallisten hetkien etuoli japanilainen. Gekasin otsikko voidaan kuitenkin erottaa 60 minuutin kuluttua nurkkaan. Japanin maalivahti pelastaa joukkueen. Aasialaiset loivat teräviä tilanteita. Joten, 68. minuutilla Okubo onnistui parin metrin päästä tekemään tyhjästä verkosta hyvän siirron jälkeen. Se oli koko ottelun paras hetki. Näyttävä virhe, ja tulostaulussa on nollaa. Hieman myöhemmin, 71. minuutilla, japanilaiset jättivät jälleen mahdollisuuden pisteet. Uchida muutamasta metristä ei osunut kohdeporttiin.

Lopullinen Ottelun oli 0 - 0. Tämä tulos ei hyväksynyt maajoukkueen. Kreikkalaiset ja Japani ovat saamassa yhden pisteen ja sallia vain vähän mahdollisuuksia saada ryhmästä.