World Cup 2014: miten peliä pelattiin Japani - Kolumbia

Kolumbian maajoukkue on jo turvautunut paikkaansamaailmancupin pudotuspeleissä. Japanilaisilla oli vähäiset mahdollisuudet erottaa ryhmästä C. Tämän vuoksi Aasiat tarvitsivat voittaa kolumbialaiset ja toivoivat samankaltaisen ottelun kilpailevien kilpailijoiden suotuisan tuloksen (Cote d'Ivoire - Kreikka).

Kolumbiaanit ja japanilaiset tulivat Brasilian alueellekaupungin Cuiaba 24. kesäkuuta. Etelä-amerikkalaiset ovat jo turvautuneet turnauksen ratkaisevaan vaiheeseen. Koko kysymys oli, olisiko Kolumbian lopullinen paikka ryhmässä C. Vastapuolet olivat jo tiedossa. Ensimmäinen seuraavassa ryhmässä olivat Costa Rican pelaajat ja Uruguayn toinen joukkue.

Peli oli hyvin hidas. Kolumbian kollegoiden joukossa oli vain kolme base-pelaajaa. Mutta tämä ei olennaisesti vaikuttanut pelin laatuun. Huolimatta siitä, että Japanin suurin osa ensimmäisestä puoliskosta omisti pallon, tilin avautui tarkalleen Etelä-Amerikkalaiset. 16. minuutilla Cuadrado rangaistuspelaa muutti tulostaulun numerot. 1 - 0 johti kolumbialaisia.

Japanilaiset hyökkäävät toimet osoittautuivat hieman. Huomaat useita kolumbialaisia ​​kolumbialaisen maalivahdin tavoitteista. Honda lyö, mutta tämä ei johtanut Etelä-Amerikkalaisten portin ottamiseen.

Kuitenkin aasialaiset pelasivat vielä puolen viimeisen sekunnin aikana. Okazaki Hondan lähettämisen jälkeen iski Kolumbian maajoukkueen portit. Näin ollen joukkueet tekivät yhtä kauhea taaksepäin - 1 - 1.

Toisen puoliskon kolumbialaiset alkoivat hyökkäyksillä. Ottelun 55. minuutti Martinez lähetti toisen pallon aasialaisten portteihin. Jackson iski kaukaa korkeudelta rangaistusalueelta, jättäen yhtäkkiä maalivahdin maalivahti Japanille.

Kun toinen jätti pallon, japanilaiset yrittävät siirtyä pelin puoliksi Kolumbian kenttään. Aasialaiset saivat toisinaan lupaavia hyökkäyksiä, mutta se ei saavuttanut tavoitetta.

Kolumbians pelasi vastahyökkäyksissä. Yksi niistä 82. minuutista johti kolmanteen maaliin. Jackson Martinez suunnitteli kaksinkertaisen. Jalkapallo-ottelun hyökkääjä poisti japanilaisen puolustajan ja lähetti palloa aasialaisten tavoitteiden ylimpään kulmaan tarkimmalla ulospuhalluksella vasemmalta. 3 - 1 johti Kolumbia.

90. minuutilla Rodriguez teki viimeisen murskauspisteen. Hän voitti Japanin puolustajan rangaistusalueella, heitti aasian maalivahdin tyylikkään iskujen kanssa.

Kokouksen lopullinen tulos oli 4 - 1Kolumbiassa. Eteläamerikkalaiset ulos ensimmäinen paikka C ryhmän mastossa playoff mestaruudesta osoittaen peli, paitsi joukkue Brasilia ja Argentiina voidaan pitää suosikkeja turnauksen. Monet asiantuntijat voivat ilmaista ajatuksen siitä, että kolumbialaiset näyttävät eniten korkealaatuisia ja upeita jalkapalloa mestaruuskilpailuissa.